Weboldal-fejlesztési szolgáltatások kisvállalkozások számára is

Akár webáruházat szeretne létrehozni, akár csak egy alapvető weboldalt szakértői csapatunk segíthet céljai elérésében. Több éve segítjük a vállalkozások növekedését, és szívesen segítünk az Önökén is! Webdesign, weboldal készítés, karbantartás és SEO szolgáltatásaink az egyszerű nyitóoldal létrehozásától a teljes e-kereskedelmi üzlet felépítéséig mindent tartalmaznak. Egyedi, mobilbarát weboldalt készítünk Önnek Ha kifejezetten mobileszközökhöz készült weboldalra van […]

Akár webáruházat szeretne létrehozni, akár csak egy alapvető weboldalt szakértői csapatunk segíthet céljai elérésében.

Több éve segítjük a vállalkozások növekedését, és szívesen segítünk az Önökén is! Webdesign, weboldal készítés, karbantartás és SEO szolgáltatásaink az egyszerű nyitóoldal létrehozásától a teljes e-kereskedelmi üzlet felépítéséig mindent tartalmaznak.

Egyedi, mobilbarát weboldalt készítünk Önnek

Ha kifejezetten mobileszközökhöz készült weboldalra van szüksége, azt is meg tudjuk csinálni. Reszponzív webdizájnt használunk, hogy honlapja jól nézzen ki, függetlenül attól, hogy milyen eszközzel keresik fel az emberek.

Segítünk beállítani az elemzést és a nyomkövetést

Csapatunk beállítja a Google Analytics szolgáltatást és más nyomkövető eszközöket, így láthatja, hogyan lépnek kapcsolatba a látogatók az Ön weboldalával. Ez segít nekünk megérteni, honnan érkeznek ügyfelei, és mit csinálnak, miután megérkeztek. Azt is tudatja velünk, hogy van-e valami, amin javíthatunk webhelye felhasználóbarátabbá tétele érdekében.

Céloldalt hozunk létre a forgalom növelésére

Miután befejeztük a kezdeti beállítást, Önnel együtt kidolgozunk egy stratégiát a weboldal forgalmának növelésére. A folyamat előrehaladtával rendszeres frissítéseket fog kapni.

Mi kezeljük weboldalát a későbbiekben is, amennyiben weboldal karbantartási szolgáltatást igényel

Csapatunk kezeli webhelyének hátterét, így Ön vállalkozása bővítésére összpontosíthat. Beállítjuk a domain nevét, telepítjük a WordPress-t, konfiguráljuk a témát, és gondoskodunk arról, hogy minden zökkenőmentesen működjön.

Egyéni, működő weboldalt készítünk Önnek.

Ha egyedi weboldalra van szüksége, azt is meg tudjuk csinálni! Minden ügyfelünknek egyedi weboldalt készítünk, amihez egyedi árajánlattal. Hiszen minden vállalkozás más és más.