Nyomdai termékek rendelése

A nyomdai termékek online rendelése még soha nem volt ilyen egyszerű. Kezdje azzal, hogy válasszon minőségi termékeink széles kínálatából. A nyomdai termékek online megrendelése egyszerű! Csak válasszon kiváló minőségű termékeink széles választékából. Válassza ki a nyomtatási méretet Bármilyen méretű nyomdai terméket megrendelhet, amire szüksége van, legyen szó névjegykártyákról, képeslapokról, prospektusokról, szórólapokról, poszterekről, bannerekről, matricákról, mágnesekről, […]

A nyomdai termékek online rendelése még soha nem volt ilyen egyszerű. Kezdje azzal, hogy válasszon minőségi termékeink széles kínálatából.

A nyomdai termékek online megrendelése egyszerű! Csak válasszon kiváló minőségű termékeink széles választékából.

Válassza ki a nyomtatási méretet

Bármilyen méretű nyomdai terméket megrendelhet, amire szüksége van, legyen szó névjegykártyákról, képeslapokról, prospektusokról, szórólapokról, poszterekről, bannerekről, matricákról, mágnesekről, naptárakról vagy egyebekről.

Nyomdai termékek online rendelésekor számos dolgot figyelembe kell venni a rendelés leadása előtt. Először is tudnia kell, milyen méretű papírra kíván nyomtatni. Rengeteg féle nyomtatási méret között választhat, és ezenkívül válaszhatja az egyedi méretet, vagyis a méretre vágást is. Ezután el kell döntenie, hogy kíván-e nyomtatni a papír mindkét oldalára. Ha igen, választhat egy- vagy kétoldalas nyomtatást. Végül, ha szöveget szeretne hozzáadni a nyomtatott termékhez, két lehetőség közül választhat: egyszerű szöveg vagy grafika.

Válassza ki a papírtípust

Válasszon a különféle papírtípusok közül, például kartonpapír, fényes papír, matt papír, vellum, vinil, kreatív papírok stb.

Válasszon egy terméktípust.

A budapestonlinenyomda.hu oldalon a névjegykártyáktól a poszterekig mindent megtalálhat. Számos papírméretet, papírtípust és egyéb lehetőséget kínálnak. Ügyfélszolgálati munkatársaik a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

Ha konkrét terméket keres, például névjegykártyákat, fejléces papírokat, borítékokat vagy képeslapokat, javasoljuk, hogy válasszon a számos terméktípus közül. Ha például névjegykártyákat szeretne nyomtatni, válassza a Névjegykártya opciót. Ezután ingyenes sablonjaink segítségével testreszabhatja designját.

Válassza ki mennyiséget

Miután kiválasztotta a méretet, határozza meg, hogy az adott termékből mennyit szeretne rendelni. Minél többet rendel egy adott termékből, a nyomda annál jobb árat tud ráadni.

Válasszon a különböző méretek és felületek közül.

Többféle méret közül választhat, például A5, A6, A1, hajtott, nem hajtott, névjegykártya méret, sőt egyedi méreteket is adhat meg. Különféle felületek közül is választhat, mint például matt, fényes és fémes.