Melyik a legjobb kis SUV számomra?

A Nissan Juke igazán elindította a kis SUV-őrületet. Azóta szinte minden autógyártó kínál valamit, ami kicsi és magas is. Ha nem egy újat keres, a SUV-ok nagyszerű második kézi autók. Már egy ideje jelen vannak, így rengeteg kínálat van, mindegyik jó áron, de ha újat keres, olvasson tovább. Az alábbiakban kiemeljük az öt legjobb kis […]

A Nissan Juke igazán elindította a kis SUV-őrületet. Azóta szinte minden autógyártó kínál valamit, ami kicsi és magas is. Ha nem egy újat keres, a SUV-ok nagyszerű második kézi autók. Már egy ideje jelen vannak, így rengeteg kínálat van, mindegyik jó áron, de ha újat keres, olvasson tovább.

Az alábbiakban kiemeljük az öt legjobb kis SUV-t speciális igények kielégítésére. Ja, és a Nissan Juke nem szerepel a listán…

A legjobb sokoldalú kis SUV: Skoda Kamiq

Amit itt lát, az a legjobb sokoldalú. A Skoda Kamiq minden fronton magas pontszámot ér el, és egyetlen területen sem hagyják cserben. A belső tér tele van puha tapintású szövetekkel. A motorok lendületesek és gazdaságosak. A belső tér elegendő ahhoz, hogy a nagyobb SUV-okat aggodalommal töltse el. Főleg a csomagtartó, ami nagyobb, mint egy VW Golfé. Bár az árak és a finanszírozási csomagok is nagyon ésszerűek.

A legjobb kis SUV vezetéshez: Ford Puma

Ezzel a legszórakoztatóbb kis SUV-t vezetheti. A Ford tud egy-két dolgot a kicsi és szórakoztató autók készítéséről, és a Puma valóban a legjobb kis SUV vezetéshez. A kormányzás kommunikatív, a futómű magával ragadó, a motor pedig kellően hetykes. Még a kézi sebességváltó is teljes élvezetet nyújt a működtetésben. A legjobb az egészben, hogy jön egy forró változat, az ST. 197 LE-vel érkezik, ami egy abszolút lázadás.

A legjobb garanciális kis SUV: Hyundai Bayon

A Hyundai Bayon ötéves garanciával rendelkezik, amely sokkal jobb, mint az ipari szabvány, ami három. Miért számít ez? Nyilvánvaló, hogy ha több mint három éve a tulajdonosa, akkor filléres. De ez is mutatja, hogy a Hyundai mennyire magabiztos a tervezésében. Általánosságban véve, mint egy autó, ez egy szilárd ajánlat, érdekes külsővel, de kissé merev belsővel.

A legjobb elegáns kis SUV: Audi Q2

Az Audi Q2 belseje az egyik legjobban megépített a kis SUV-piacon. Rengeteg jó, régimódi gomb található (nem pedig új, szaggatott érintőképernyők), és mindegyik szilárd és német pontossággal működik. Digitális kijelzője tiszta és könnyen használható, és az ülések is rendkívül kényelmesek. A hátul lévő helyről nem lehet olyan sokat írni, de minden megnyugtatóan összecsavarodott. A motorok gazdaságosak, az automata váltó sima, mint a vaj. Nagyjából a Q2 a legposztikusabb és legfelnőttebb érzésű kis SUV.

A legjobb kis SUV a kereskedési élményért: Vauxhall Mokka

Ha tetszik az ötlet, hogy SUV-ot vásároljon egy sziklaszilárd kereskedési tapasztalattal rendelkező márkától, egy Vauxhall Mokka megfelelhet az Ön igényeinek. A régi modell egy kicsit ócska volt, de ez az új sokat javított. A beltér okos (szó szerint hangos aktiválással), és akár dízelmotorral is lehet kapni, ami manapság ritkaságnak számít.