Audi A3 Sedan átnézése

Audi A3 Sedan felülvizsgálata Az Audi, egy tekintélyes motormárka, amely fantasztikus járműkínálatáról ismert, határozottan egy olyan autógyártó cég, amelyre támaszkodhat. Az egyik kedvencünk a kínálatból az A3 sorozatú Sedan. Ez egy fényűző és kiváló minőségű autó, amely valójában az A3 Sportbackre épül, amely szintén fantasztikus autó. A Sedan professzionális megjelenése és letisztult arculata, valamint magas […]

Audi A3 Sedan felülvizsgálata

Az Audi, egy tekintélyes motormárka, amely fantasztikus járműkínálatáról ismert, határozottan egy olyan autógyártó cég, amelyre támaszkodhat. Az egyik kedvencünk a kínálatból az A3 sorozatú Sedan. Ez egy fényűző és kiváló minőségű autó, amely valójában az A3 Sportbackre épül, amely szintén fantasztikus autó.

A Sedan professzionális megjelenése és letisztult arculata, valamint magas szintű kényelme és irányíthatósága azt jelenti, hogy ideális lízingautó lenne cége számára. Néhány erős és hatékony motorral rendelkezik, a belső tér pedig fényűzően épült. Elegendő hely van 4 felnőtt kényelmes elféréséhez. Olcsó és hihetetlenül megbízható, lízingelt járművel nem tévedhetsz.

Teljesítmény

Ha teljesítményről van szó, az Audi motorjainak széles választékát kínálja Önnek. A 2.0-s dízelmotor erős, és kis erőfeszítéssel is képes meghajtani. A benzinmotorok ugyanolyan jók, a rugalmas 1,4-es és 1,8-as, ha valamivel nagyobb lendületet akarunk. Ami a kezelhetőséget illeti, a Sedan nem okoz csalódást. Tapadó és érzékeny, a kormánymű pedig jól reagál. Még az út egyenetlenségeit is jól kezeli, sima és kényelmes utazást biztosítva. Mindegyik modell start-stop technológiával is fel van szerelve, amely csökkenti a CO2-kibocsátást, és a limuzint kategóriája egyik legjobbjává teszi a gazdaságosság szempontjából.

Belső

Ragyogó ár-érték arányt érhet el a Sedan belső terével, amely mind plüss anyagokból készült, magas színvonalon. Még az AutoExpress is dicséri a Sedan „kiváló építési minőségét”. Egy ügyes infotainment képernyővel is fel van szerelve, ami igazán növeli az elegáns hangulatot. Belül is hihetetlenül kényelmes, a nagy hely és a könnyen állítható ülések miatt. A Sedan hosszabb, mint a Sportback A3, így több hely van benne, a csomagtartó pedig 45 literrel nagyobb. Ha még több hely kell, a hátsó ülések is lehajthatók.

Készülékek

A Saloon rendelkezik néhány nagyszerű kütyüvel, bár előfordulhat, hogy néhányért külön kell fizetni. Beszerezheti a Pre-Sense rendszert, amely automatikusan készenléti állapotba hozza a biztonsági készletet, ha azt érzékeli, hogy baleset közeleg. Ezen kívül a limuzin multimédiás interfésze (MMI), ami azt jelenti, hogy néhány egyszerű gomb és tárcsa érintésével könnyedén vezérelheti az autó nagy részét. Elhelyezésük azt is jelenti, hogy ezt anélkül is megteheti, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról, így a vezetésre koncentrálhat. A kétféle kivitelben (a Sport és az S Line) rengeteg extra közül lehet választani, mint például: Bluetooth, USB, klímaberendezés, ötvözetek, bőrülések és xenon fényszórók.