A legfurcsább egyedi autó, ami valaha készült

A kiállító autóktól az egyedi építésekig, van olyan egyedi autó, ami az Ön fejében maradt minden furcsa ok miatt? Hihetetlen, de minden autógyártó rendelkezik egy kacagtató oldallal. Az autógyáraknak vannak tervezői és mérnökei, akik csak szeretnének minden szabályt megszegni és valami elmebeteget létrehozni. Kreativitásuk kiélésének platformja a kiállító autók, koncepciók és egyedi építések, amelyeket az […]

A kiállító autóktól az egyedi építésekig, van olyan egyedi autó, ami az Ön fejében maradt minden furcsa ok miatt?

Hihetetlen, de minden autógyártó rendelkezik egy kacagtató oldallal. Az autógyáraknak vannak tervezői és mérnökei, akik csak szeretnének minden szabályt megszegni és valami elmebeteget létrehozni. Kreativitásuk kiélésének platformja a kiállító autók, koncepciók és egyedi építések, amelyeket az autógyárak időről időre előhúznak, hogy néhány fejezetet szerezzenek.

Ezek a projektek lehetnek a környék barátságos milliárdosai által megrendelve, vagy részei lehetnek egy tervezési tanulmánynak, amely az autógyártó új irányát mutatja be. Bármi legyen is az ok ezekre az egyedi építésekre, egyedi autókra és más exkluzív alkotásokra mint, hogy a legfurcsább egyedi autó, ami valaha készült?

Az autó, amely felkeltette ezt a vitát nálunk, az Aston Martin Victor volt. Az egyedi gyártású szörnyeteg egy gazdag Aston rajongó részére készült, maradék alkatrészekből. A One-77-ből származó szén-fiberszerkezetet használták fel, és néhány alkatrészt adtak hozzá a versenyképes Vulcanból, hogy az Aston Martint hozzák létre.

Tehát, milyen furcsaságok jutnak eszedbe? Talán emlékezetesnek tartja, amikor a Fiat egy Panda-t épített monster truck-ké. Vagy talán lázálmokban jelenik meg az a négyajtós 911, amit a Porsche 1960-as években próbált eladni?