5 autó, ami jobbá teszi az életét

Ezek az autók örökre megváltoztatják az életét. Az autó évszázadok óta létezik, de az utóbbi években robbanásszerűen megszaporodtak az új modellek, amelyek mindenféle kényelmet és luxust kínálnak számunkra. Íme, néhány a legnépszerűbb autótípusok közül a piacon. A Tesla Model 3 A Tesla Model 3 az egyik legújabb elérhető elektromos jármű. Elegáns kialakításának köszönhetően kitűnik a […]

Ezek az autók örökre megváltoztatják az életét.

Az autó évszázadok óta létezik, de az utóbbi években robbanásszerűen megszaporodtak az új modellek, amelyek mindenféle kényelmet és luxust kínálnak számunkra. Íme, néhány a legnépszerűbb autótípusok közül a piacon.

A Tesla Model 3

A Tesla Model 3 az egyik legújabb elérhető elektromos jármű. Elegáns kialakításának köszönhetően kitűnik a többi elektromos autó közül. Hatótávolsága lenyűgöző, töltésenként 215 mérföld, az ára pedig elfogadható, 35 000 dollár.

A BMW i8

A BMW i8 egy teljesen elektromos sportautó egyedi dizájnnal. Szénszálas karosszériája és hibrid hajtáslánca van, amely két elektromos motort tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan felgyorsuljon, és akár 155 mph sebességet is elérjen.

A Porsche Taycan Turbo S

A Porsche Taycan egy négyajtós luxuslimuzin, amelyet Ferdinand Alexander Porsche tervezett. Egy 4,0 literes V8-as motor hajtja, amely 600 lóerőt ad le. Duplakuplungos sebességváltóval is rendelkezik, amely 2,6 másodperces 0-60-as sebességet biztosít.

Az Audi e-tron GT

Az Audi e-Tron GT villanymotorja 400 kW (544 LE) csúcsteljesítményű, hatótávja pedig akár 310 mérföld. Ez az autó akár 155 mérföld/órás sebesség elérésére is képes.

A Jaguar I-Pace

A Jaguar I-pace egy új luxus SUV, amelyet a 2017-es Frankfurti Autószalonon mutattak be. Két elektromos motor hajtja, amelyek összteljesítménye 591 lóerő és 664 lb-ft nyomatéka. A járműben egy akkumulátorcsomag is található, amely akár 620 mérföldes hatótávolságot biztosít.